Grădinița TinkerBell dispune de o vilă generoasă în zona Pădurii Băneasa, având 6 săli de clasă luminoase și utilate modern, cu băi și vestiare bine separate, bucătărie proprie, sală de mese, sală de calculatoare, sală de sport/serbare, cabinet medical, sisteme de securitate și spațiu de joacă în aer liber amenajat într-o grădină verde.

Personalul nostru specializat este format din: Educatoare cu specializare didactică si studii universitare, Medic pediatru și asistentă medicală, toate cadrele didactice au calificare, experienta si ne mandrim ca au statutul de TITULARI in invatamant.

În cadrul grădiniței TinkerBell sunt 4 grupe de vârstă, fiecare sală de clasă având maxim 15 copii. Vârsta minimă de la care sunt primiți copiii este de 2 ani si jumătate.

Prezentare Gradinita TinkerbellPagina parintilorGalerieProgram & PreturiContact

Gradinita Tinkerbell tinkerbell


Curriculum dezvoltat in Gradinita TinkerBell este bazat pe PLANURILE CADRU stabilite pentru invatamantul prescolar de Ministerul Educatiei Nationale, aprobate prin Ordin de Ministru Nr. 5233/2008

Copyright © 2008 Grădinița TinkerBell. Toate drepturile rezervate. Str. Erou Iancu Nicolae, nr.6, Zona rezidențială Pipera, Tel: 0727.188.659                                  web design by Differentview.ro